Harga Medela Harmony Murah 2012

Salam mommies,


Are you interested with Medela Harmony Breast Pump?
Here in susuibu2u.blogspot.com, I am selling a cheap and affordable Medela Harmony Breast Pump for only RM199. If you go to baby boutiques or any malls which sell Medela Harmony you will never get this price yet you will have to pay RM280 to get the same breast pump. 

For your information,  Medela Harmony is only for occasional use which means it can only be used to pump when it is in need. Medela Harmony is a good choice for fully breastfeed moms who are not working. This is because even a-not-working-breastfeeding-mom should at least have a manual breast pump to sustain and maintain milk production by pumping the breasts at least once a day. As for working moms you can also have this pump for a back up when if your electric breast pump cannot operate due to no electricity supply. Medela Harmony also possesses 2-Phase Expression Technology which will at first stimulate the breast before expressing the milk. 


Medela Harmony Retail Price in Malaysia: RM 280
Our Price : RM 199 + RM10 (Shipping Cost)



For any inquiries regarding the products, please contact:-
Email: susuibu2u@gmail.com
H/Phone: 016-4114421 (ain) or 013-4884421 (yusri - my husband)

You can also leave inquiries or comments in the "comments" box of this entry. We will quickly answer and respond to all the enquiries as soon as possible.



Features:-
  • SoftFit Breastshield massages while you pump
  • Ergonomic swivel handle for maximum comfort and flexibility
  •  Easier assembly and cleaning - fewer parts than other manual pumps
  • Compatible with most standard baby bottles
  • No batteries required


Includes:-
  • Harmony pump x1
  • SoftFit Breastshield x1
  • 5oz. containers with lids x2
  • Bottle stand x1
  • Instructions x1
  • Breastfeeding Information Guide x1

38 comments:

  1. salam...akak yg ni medela original kan?
    akak duduk area mana ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam husna, a'ah yg ni medela harmony original, diimport dari USA. saya tinggal di perlis. kalau nak COD.. boleh di perlis, jitra dan alor setar. :)

      Delete
  2. Ada lg tak kak?

    ReplyDelete
  3. sALAM...ada lg x breatpump ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam puan, buat masa sekarang medela harmony out of stocks, stocks baru akan sampai pada bulan june. tq.

      Delete
  4. salam puan, stock baru medela harmony sudah sampai, puan boleh order kalau berminat. tq.

    ReplyDelete
  5. ye diLot dah ada stok medela harmony. order order jgn tak order :P

    ReplyDelete
  6. nak order cam mana...

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam puan, puan boleh contact sy untuk dapatkan no akaun sy di talian 016-4114421. terima kasih.

      Delete
  7. Salam puan ain,

    Stock ni masih ada lagi ke?saya nak mcmana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam puan, stock medela harmony masih ada, puan boleh contact nombor sy 016-4114421 untuk dapatkan nombor akaun sy. terima kasih.

      Delete
  8. salam....

    masih ada stock lagi ke....pada harga sama ke atau ada less....hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam puan. stok medela harmony masih ada. harga rm199 + rm10 poslaju. kalau berminat boleh hubungi sy 0164114421. tq

      Delete
  9. Like most over-educated mothers who waited probably until they should have known better to have babies, I spent a lot of time reading everything I could about how to pump milk for my baby once I went back to work.

    ReplyDelete
  10. salam. ada lg tak medela hrmony? hrga msh sama?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam puan jannah.. medela harmony ada stok lg. harga rm199 + rm10 poslaju. utk dptkan detail acc bank sila sms sy 0164114421. tq

      Delete
  11. salam..de stok lg x

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam puan..
      stok medela harmony ada lg

      Delete
  12. salam.. ade stok lg x ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam puan, stocks medela harmony masih ada.

      Delete
    2. byk lg ke stoknye ?

      Delete
  13. akak.kalau nk set sekali beg ade x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. maaf puan.. sy tiada medela harmony set skali dgn bag

      Delete
  14. Salam sis....medela ne sedap x pakainye? Maksud nye x sakit dn pengeluaran susu banyak x bila pakai ne? Maaf byk ty.
    Tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam puan.. insyaAllah bpump medela tak sakit. dan kalau rajin pump mmg susu banyak.

      Delete
  15. salam, stok utk madela ni yg manual kan, ada lg ker?kalau pos brapa hari akan sampai

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam puan..

      stok medela harmony ada lagi..
      penghantaran poslaju mengambil masa 1 ke 2 hari bekerja.

      Delete
  16. kalau yg elektrik ada jual ker

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg elektrik pon kami jual seperti medela swing, Pump in Style, dan medela freestyle. puan boleh tekan butang home utk lihat entry2 berkenanan pump2 elektrik.

      Delete
  17. Replies
    1. senarai harga breastpump electric puan boleh rujuk di blog kami susuibu2u.blogspot.com

      Delete
  18. ada stock x utk medela manual ni..?
    tolong msj kat phone 0193212308 sebab jarang on9..
    harga still sama ke..?

    tQ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam puan, stok medela harmony manual baru ja sampai. Boleh contact sy di talian 0164114421. Tq.

      Delete
  19. ada x stock untuk spare part medela ni...
    saya tgh cari valve and membranes tuk medela mini electric.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stock utk valve dan membran medela mini electric masih ada.

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...