Medela Freestyle Spare Parts

Assalamualaikum all,

I have Medela Freestyle Spare Parts available now. You can browse the pictures below to see the spare parts withs its affordable price.


Medela Freestyle Motor
Price: RM 1000
Shipping: RM 20


Breastshield Spare Part (Connector Body, Membrane, Back Cap)
Price: RM 100
Shipping: RM 10

Medela Freestyle Tubing
Price: RM 90
Shipping: RM 10

PersonalFit Breastshileds size M (24mm) and size L (27mm).
Price: RM 80
Shipping: RM 10

Medela Freestyle Power Cord or Charger 240 volt
Price: RM 160
Shipping: RM 10

Medela Freestyle Rechargeable Lithium -ion Battery
Price: RM 350
Shipping: RM 10

                           Medela Softfit Breastshield (1 pair)
Price: RM 100
Shipping: RM 10

65 comments:

  1. Salam...saya nk tanya..kalau beli charger..akn dpt skali 2pin and 3pin sambungan tak?sbb saya mrmerlukn smbungan die juga...kalau beli..bile bole dpt?

    ReplyDelete
  2. wsalam, puan akan dapat dengan penyuai 2 pin. kalau puan membuat pembayaran hari ni.. kami boleh pos esok dengan pos laju. puan boleh contact sy di email susuibu2u@gmail.com atau di talian 0164114421 (ain) @ 0134884421 (yusri). terima kasih.

    ReplyDelete
  3. salam. ada jual medela FS cover bateri x? mine dah patah sikit so cover tu dah agak longgar. Plss let me know :((((

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam puan, cover battery x dijual, cover battery dijual bersama motor, tq.

      Delete
  4. Salam. personal.breastshied ngan softfit breast shiels sama saiz ke? saya perlukan breast shield yg lebih besar dari yg standard

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam puan zila, "medela softfit breastshield" hanya ada untuk saiz M, "Personal Fit Breastshield" baru ada saiz "L" dan "XL". Tq.

      Delete
  5. motor rm1k termasuk batery ka

    ReplyDelete
    Replies
    1. motor rm1k tidak termasuk battery. tq.

      Delete
  6. soft fits breast shield tu bp cm diameternye? and breast shield spare kits tu RM 100 utk 1 shj or 1 pair.

    ReplyDelete
    Replies
    1. softfit breastshield berdiameter 24 mm dan breastshield spare kit rm100 utk sepasang dlm box.

      Delete
    2. soft fit ade tak yg 27mm?
      TQ

      Delete
  7. Salam,

    Saya perlukan a new bateri. bateri skrg sudah xbole recharge.

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam, stock bateri medela freestyle masih ada. jika berminat, boleh hubungi sy di talian 016-4114421. tq.

      Delete
  8. salam..ader warranty x utk motor and batery? if anything nk hantar ke mana?

    ReplyDelete
  9. salam puan.. kalau beli motor dan bateri (sparepart) sahaja, warranty hanya 1 bulan. jika motor ada masalah dalam tempoh warranty, puan boleh pos kpd kami atau boleh refer medela centre service di bangsar

    ReplyDelete
  10. spare parts kit masih ada? sepasang kan? please email zazaX8[at]gmail[dot]com. tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam puan zaza.. spare part kit ada lagi. ya sepasang dlm satu kotak. saya dah reply email puan.

      Delete
  11. Salam, susuibu2u,
    boleh saya tahu, yang ini:

    Breastshield Spare Part (Connector Body, Membrane, Back Cap)
    Price: RM 100
    Shipping: RM 10

    Masih available..? saya nak beli.. dan adakah membrane, cap dan connector tersebut dua unit (seperti di dalam gambar)?

    tq.

    (mohon hubungi saya di talian 016-323 6394 atau email sitizuhaini@gmail.com) kalau boleh, saya nak transfer secepat mungkin supaya saya boleh mendapat spare part ini secepat mungkin.

    tq

    ReplyDelete
  12. charger ade stok tak? email sy pls. zairinhafiza@yahoo.com. tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam puan.. Charger medela original sudah out of stock. Skrg sy cuma ada malaysian compatible adaptor yg boleh digunakan utk medela freestyle. Harga rm70 termasuk poslaju. Kalau berminat boleh contact sy 0164114421

      Delete
  13. Breastshield Spare Part (Connector Body, Membrane, Back Cap) Ada stock lagi? Is it brand new? Come with 1 set 2pcs?

    Apartment process untuk beli?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa process untuk beli? Boleh collect face to face?

      Delete
    2. Breastshield sparepart kit masih ada stock. Yes its brand new and cone with 2 pieces. puan boleh sms saya 0164114421 utk dptkan account bank detail. Boleh self pick up. Sy di perlis. Puan di mana ye?

      Delete
  14. as salam
    breastshield sparepart rm100 tu dijual satu@sepsg?

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam puan anie, medela softfit dijual sepasang, untuk pengetahuan puan medela softfit breastshield out of stocks, medela dah hentikan pengeluaran medela softfit dan digantikan dengan "medela personalfit".

      Delete
  15. Breastshield spare part msh ada??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Breastshield personalfit masih ada. Kalau puan berminat boleh hubungi sy di talian 0164114421. Tq.

      Delete
  16. nk tanye..valbe membrane tuk medela harmony ade x..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya puan, valve dan membrane utk medela harmony masih ada.

      Delete
  17. Salam puan,

    Stok ade lg x utk battery fs?

    Nsk tny batt dari US ker sbb medela ampg informed tt i need to buy medela us specs as replacement.

    do email me bck at azreenanina@gmail.com

    TQVM
    Nins

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam puan, stok battery medela fs masih ada, kalau puan berminat boleh contact sy di talian 0164114421. Tq.

      Delete
  18. Medela Softfit Breastshield (1 pair) utk madela freestyle kn? ada lg tak? saya perlukn urgently sbb yg ada dh koyak.bole sms or whattsapp ke 0126980414 (ezra)

    ReplyDelete
    Replies
    1. maaf puan, medela softfit dah out of stocks.

      Delete
  19. Replies
    1. Wsalam puan, charger medela freestyle masih ada. Boleh contact sy di talian 0164114421 jika puan berminat. Tq.

      Delete
  20. As salam.. Saya ingin bertanya, fs saya bila di charge keluar perkartaan "batt" di screen. Apa maksud dia? Adakah battery fs sy rosak atau masalah lain? Sbb penah charge dgn keluarnya perkataan tu dkt 3jam tp x full2 pun.

    ReplyDelete
  21. As salam.. Saya ingin bertanya, fs saya bila di charge keluar perkartaan "batt" di screen. Apa maksud dia? Adakah battery fs sy rosak atau masalah lain? Sbb penah charge dgn keluarnya perkataan tu dkt 3jam tp x full2 pun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam puan erna, kebiasaannya perkataan "batt" akan keluar apabila kita mula mengecharges battery freestyle. untuk pastikan battery puan ok atau tidak, puan boleh cuba charges battery tu antara 24 hingga 36 jam untuk pastikan battery tu boleh full. kalau x full jugak maknanya battery tu dah "hampir" nak rosak. selalunya walaupun x dapat dicharges full... battery tu masih lagi digunakan tetapi dalam tempoh yg lebih sekejap.

      Delete
  22. Saya nk beli charger medela fs.. Ada jual tak? How much? Bila boleh sampai?

    ReplyDelete
  23. Charger fs masih ada. Kalau berminat boleh contact 0164114421

    ReplyDelete
  24. Puan, motor freestyle ade ready stock? If ade, sy nk sbb urgent. Tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Puan nurul, Stok motor medela freestyle masih ada.

      Delete
    2. Puan nurul, Stok motor medela freestyle masih ada.

      Delete
  25. Medela Softfit Breastshield (1 pair) Price: RM 100 Shipping: RM 10
    masih de lg x ? urgent..tqvm..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maaf stok medela softfit sudah x dikeluarkan oleh medela.

      Delete
  26. Assalam sis ada jual lg battery medela

    ReplyDelete
  27. Assalam sis ada jual lg battery medela

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam puan zubaidah, ya puan, stok batery medela fs masih ada.

      Delete
  28. Assakam.. stok Breastshield Spare Part (Connector Body, Membrane, Back Cap) ada lagi ke? harga Rm100 untuk 1 pair (2 pieces) ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam puan, stok medela sparepart kit masih ada.

      Delete
    2. Harga sparepart kit rm 100

      Delete
  29. Salam..sy hariana.pam sy bermasalah.dia kluar tanda flashing 4-4 kotak bat skaligus..tp still not charging..xde aymbol batt..sy dah charge 24jam tp kead still sama..sy perlu ganti motor atau battery?

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam puan hariana, mungkin masalah pada battery atau motor puan, sy suggest puan hantar untuk diperiksa terlebih dahulu sebelum menukar part. tq.

      Delete
  30. salam..kalau sy nk beli getah yg kt spare kit tu boleh leh..getah yg mcm kembung tu..sbb sy punya prob la..yg lain2 ok je..jual x ..sbb xcnak beli all 1 set..sbb msh elok.

    ReplyDelete
  31. salam..kalau sy nk beli getah yg kt spare kit tu boleh leh..getah yg mcm kembung tu..sbb sy punya prob la..yg lain2 ok je..jual x ..sbb xcnak beli all 1 set..sbb msh elok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam puan husnaliza, getah kembung aka "membrane" dijual secara set. tidak dijual secara loose part. tq.

      Delete
  32. As-salam, Medela Softfit Breastshield ada stok lagi tak?

    ReplyDelete
  33. Salam sis. Bateri freestyle ada lg tak?

    ReplyDelete
  34. Hai. Available lg tak spare part kit? Price?

    ReplyDelete
  35. salam sis...PersonalFit Breastshileds size L (27mm) masih ada stok? saya nak beli 2...kalau masih ada stok macam mana saya nak beli ye?

    ReplyDelete
  36. http://suame.info Máy hút sữa medela giá rẻ

    ReplyDelete
  37. salam..mcm mn nk order..breastshielf spare part ade lg x? price?

    ReplyDelete
  38. Salam sis..breastshielf spare part kit ade stok lg x?sy berminat nk beli..

    ReplyDelete
  39. Salam sis..breastshielf spare part kit ade stok lg x?sy berminat nk beli..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...